Cicâldău l-a întrecut pe Koljic la numărul de goluri marcate în acest sezon

Cicâldău l-a întrecut pe Koljic la numărul de goluri marcate în acest sezon

Alexandru Cicâldău confirmă că este unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai echipei din Bănie. „Decarul” a marcat unicul gol al Științei în partida cu Astra Giurgiu, iar cu această reușită l-a întrecut pe Elvir Koljic în topul marcatorilor Craiovei din acest sezon.

Cicâldău l-a întrecut pe Koljic la numărul de goluri marcate în acest sezon

În acest moment, „Cic” are șapte goluri marcate în 17 meciuri, în timp ce Elvir Koljic are șase reușite în șapte partide pentru Universitatea Craiova. Atacantul bosniac este accidentat, iar revenirea sa este preconizată în luna februarie.

  • 5.5 milioane de euro este cota de piață a lui Alex Cicâldău, potrivit Transfermarkt.

Topul marcatorilor din Liga 1

1. Dennis Man (FCSB) – 13 goluri2. Florin Tănase (FCSB) – 11 goluri3. Hamidou Keyta (FC Botoșani) – 9 goluri4. Alex Cicâldău (Universitatea Craiova), Andrei Cristea (Poli Iași), Dumitru Cardoso (Gaz Metan Mediaș) și Kevin Luckassen (FC Viitorul) – 7 goluri

La finalul meciului de la Giurgiu, Corneliu Papură a declarat: „Cred că am dominat jocul. Am întâlnit o echipă care s-a grupat acolo și am dominat în totalitate jocul. Echipa adversă s-a axat pe ceea ce mă așteptam, pe contraatac. A reușit unul. Speram ca cei care vin de pe bancă să fie mai inspirați. Ultima pasă ne-a lipsit astăzi în majoritatea acțiunilor ofensive. Câmpanu avut o evoluție bună, dar cred că mai util mi s-a părut Bărbuț în momentul respectiv. Astă-seară puteam să câștigăm. Dar sunt două meciuri în care nu am pierdut.”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *