Recuperarea articulațiilor. Protejează-ţi articulaţiile!


Asta isi doresc toti cei care fie au trecut prin interventii chirurgicale la nivelul articulatiilor, fie au suferit fracturi sau luxatii, sustine dr.

recuperarea articulațiilor

Ion Manea, directorul medical al Bio Ortoclinic. Potrivit medicului, in astfel de cazuri terapia prin mobilizare continua pasiva e cea mai buna solutie de recuperare.

recuperarea articulațiilor

Recuperarea articulațiilor Manea, specialistul Bio Ortoclinic. Acesta spune ca artromoturile pot favoriza chiar si resorbirea lichidelor sau a chiar a hematoamelor.

Dureri articulatii,articulatii dureroase,tratament dureri articulare,boli ale articulatiilor

Combinate cu sedinte de fizioterapie, in functie de recomandarile specialistilor, sedintele de terapie prin mobilizare continua pasiva au loc fara ca pacientii sa resimta vreo durere si pot scurta cu luni de zile timpul de recuperare, potrivit ultimelor studii randomizate clinic multicentru.

In cazurile mai putin complicate pot fi suficiente pentru recuperare chiar si 10 sedinte, dar se poate ajunge si la o luna de tratamente zilnice.

recuperarea articulațiilor

Potrivit dr. Ion Manea cu acest tip de aparate se poate realiza recuperarea functionala a articulatiilor umarului, cotului, genunchiului, gleznelor, coxofemurului sau mâinii, in urmatoarele situatii: Iata cum functioneaza :.

Protejează-ţi articulaţiile! Antrenamentele intense pot forţa excesiv ligamentele şi tendoanele, ducând la inflamaţii şi deteriorare. Ascultă sfatul doctorului Victor R. Prisk medic chirurg, ortoped licenţiat, gimnast în cadrul NCAA All-American, şi membru al consiliului medical GNC pentru a evita durerea şi a putea continua să te antrenezi. Dacă sunt netratate, durerile sâcâitoare de cot, genunchi sau umăr pot crea un cerc vicios de degenerare a încheieturilor, ducând în cele din urmă la tendinită, o inflamare permanentă, dureroasă.