Trosnitul gatului


WhatsApp Trosnitul gâtului, precum și trosnirea degetelor, spatelui și umerilor oferă o senzație de relaxare.

trosnitul gatului

Dar au existat cazuri în care o apăsare inofensivă a gâtului a cauzat complicații și chiar moartea. În lumea medicală este trosnitul gatului cazul lui Josh Hader, care se confrunta cu un disconfort trosnitul gatului gât de câteva săptămâni și a crezut că trosnitul gâtului ar putea să-l ajute.

53+ Minute ASMR Chiropractic Adjustment Compilation

În mai puțin de o oră, Hader a ajuns în camera de urgență a spitalului. El nu putea să meargă și suferea de ceea ce medicii spun că este un accident vascular cerebral major cauzat de o ruptură a unei artere din gât formând un cheag. Potrivit medicului, Harder și-a rupt artera vertebrală, care este una dintre arterele principale ale gâtului, mergând direct în creier.

trosnitul gatului

Complicații Conform ScienceAlertHader nu și-a pierdut abilitățile cognitive, dar are probleme cu echilibrul și dificultăți de control al brațului stâng. Și, potrivit medicului, situația lui Hader ar putea fi mult mai rea.

trosnitul gatului

Josh Hader făcând recuperare. Foto: abcnews. Rolul ei este de a asigura sânge creierului.

trosnitul gatului

Fără ea, creierul nostru pur și simplu nu funcționează, iar o ruptură a ei poate fi fatală sau poate lăsa persoana într-o stare comatoasă pentru totdeauna.

ÎnKatie May, un fotomodel în vârstă de 34 de ani, a murit după un accident vascular cerebral cauzat de un masaj kinetoterapeutic la gât făcut greșit.

trosnitul gatului

Articole asemănătoare.