EXCLUSIV: Nume surpriză pentru regula U21

EXCLUSIV: Nume surpriză pentru regula U21

Vândut de Universitatea Craiova pentru 2,5 milioane de euro la Genk, Vladimir Screciu poate fi soluţia lui Piţurcă pentru regula U21.

Screciu nu a debutat la prima echipă a belgienilor, însă în ultima perioadă, românul a fost constant pe banca de rezerve. În primul an, fostul jucător al Universităţii a avut mari probleme cu accidentările, iar în acest sezon a debutat la echipa secundă.

„Am avut şi ghinion în primul an. După prima accidentare, am fos anunţat că voi debuta, însă la ultimul antrenament, m-am accidentat din nou. Anul acesta am început foarte greu, dovadă că suntem în afara locurilor de play-off, dar nu ne gândim că nu ne vom califica. Am fost în mai multe meciuri rezevă şi am crezut că voi debuta, însă nu s-a întâmplat acest lucru. Pe 3 ianuarie, după această pauză, voi discuta cu cei din conducere şi vreau să fiu lăsat să joc. Nu cred că vor accepta o oferta din afara Belgiei, pentru că vor să aibă control. Ştiu că Beveren şi Kortrijik, ambele din prima ligă, mă vor împrumut, dar nu ştiu ce se va întâmpla. Nu cunosc despre vreun eventual interes al Universităţii şi nu ştiu ce să spun. Tot ce vreau este să joc, nu contează unde. Vreau să reverin cât mai repede în circuit şi să devin om de bază acolo unde voi evolua.”, a declarata Vladimir Screciu pentru Oltenia TV şi Ziarul Lupa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *