TREN DERAIAT ȘI DRUMURI BLOCATE ÎN VÂLCEA

TREN DERAIAT ȘI DRUMURI BLOCATE ÎN VÂLCEA

Traficul feroviar a fost întrerupt în această dimineață, între Călimănești și Cozia, pe ambele fire de circulație, după ce un tren a deraiat.

Din cauza cantității mari de apă și a aluviunilor, locomotiva cu 2 vagoane nu a mai putut să-și continue drumul. În tren se aflau 9 persoane, dar călătorii nu au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma evenimentului feroviar.

Reprezentanții CFR Călători au transmis printr-un comunicat de presă că cei 9 călători au fost transbordați

CFR Călători: „ Pentru trenurile aflate în circulație, managerul infrastructurii feroviare – CFR SA asigură transbordarea călătorilor pe distanța Călimănești – Lotru și retur cu mijloace auto. La acest moment 5 trenuri ale CFR Călători sunt afectate din cauza condițiilor meteo din zonă. Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile cu circulație afectată în trafic intern vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor achiziţionate şi neutilizate.”

Și polițiștii din Vâlcea au intervenit pentru a se asigura că cei din tren nu au de suferit.

De asemenea, din cauza precipitațiilor abundente,  pe DN 7, în zona localităților Brezoi și Călimănești, șoferii nu au putut circula. Mai multe pietre și cantități importante de moloz au căzut pe partea carosabilă.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *