Despre plecarea lui Burcea de la națională: „ Au fost 12 voturi împotrivă, 5 pentru păstrarea staffului şi 2 voturi anulate”

Despre plecarea lui Burcea de la națională: „ Au fost 12 voturi împotrivă, 5 pentru păstrarea staffului şi 2 voturi anulate”

Bogdan Burcea a plecat de echipa națională, însă nu este exclus să revină, dacă Adi Vasile, nominalizat pentru funcția de selecționer, nu se va înțelege cu Alexandru Dedu. Președintele FRH a confirmat că actualul staff tehnic nu va rămâne în funcție. 

„S-a dorit să se găsească soluţii pentru apropierea naţionalei de Olimpiadă. Şedinţa s-a făcut azi pentru că tuturor ne-a făcut bine să gândim la rece şi să luăm deciziile cele mai bune. Actualul staff tehnic nu va continua la lotul naţional. Au fost 12 voturi împotrivă, 5 pentru păstrarea staffului şi 2 voturi anulate. *Au fost nominalizaţi opt tehnicieni pentru postul de selecţioner, iar eu îi voi contacta pe primii patru, în ordinea descrescătoare a voturilor primite. Primul e Adi Vasile, apoi Bogdan Burcea şi apoi, la egalitate, domnul Paşca şi Roşca. Dacă eşuează negocierile cu Adi Vasile, voi vorbi cu domnul Burcea, şi tot aşa. *Nu-mi place ca următorul selecţioner să fie şi la un club, dar şi la naţională, nu sunt de acord. Dar dacă cei din Comisia Tehnică aşa au hotărât, aşa se va face. Până la finalul săptămânii, sper să ajung la un acord cu un antrenor pentru că trebuie stabilit staff tehnic, strategie şi tot ce e nevoie pentru a fi pregătiţi de turneul olimpic. *Nu e deloc timp, Comisia Tehnică a dorit să dea un impuls jucătoarelor, să schimbe ceva, pentru că se pot schimba puţine într-un timp atât de scurt,” a fost declarația lui Alexandru Dedu. 

Turneul preolimpic:

  20 martie: România – Thailanda  

21 martie: Norvegia – România  

22 martie: Muntenegru – România 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *