Corneliu Papură a analizat-o pe Astra

Corneliu Papură a analizat-o pe Astra

Luni, Universitatea Craiova merge la Giurgiu pentru meciul cu giurgiuvenii, iar Corneliu Papură a analizat-o pe Astra. Acesta s-a arătat deranjat de criticile aduse jocului echipei.

Corneliu Papură a analizat-o pe Astra: „Au jucători de play-off”

„Când câștigam cu 3-2, toate întrebările erau legate de faptul că primeam două goluri. La Cluj a fost gol valabil, din punctul meu de vedere. Acum, nu primim gol, suntem a doua apărare, tot nu e bine. La Botoșani, echipa adversară nu a șutat pe spațiul porții. La Cluj la fel. Suntem conștienți de jocul pe care l-am făcut în ultima perioadă și încercăm să remediem. Încercăm să dăm totul. Întotdeauna este loc de mai bine. Lucruri pe care nu reușesc să le înțeleg, când era 3-2 nu era bine.

A trecut meciul, trebuie să te concentrezi pe duelul viitor. Nu mai are importanță ce s-a întâmplat, trebuie să pregătim foarte bine partida cu Astra. Bineînțeles, analizăm greșelile. Orice meci îl pregătesc la fel, indiferent de numele antrenorului sau al adversarei. Fiecare are părerea lui. Dacă făceam două egaluri cu echipele cu care am pierdut, acum eram mult mai sus. Important e să fim concentrați la fiecare meci. Suntem datori și putem să ne bătem la campionat. Fiecare punct contează într-un campionat de lungă durată,” a declarat Papură.

Deranjat de critici

Tehnicianul de 47 de ani consideră că Astra beneficiază de aportul unor jucători de play-off: „Ne așteaptă un meci cu o echipă cu jucători buni, care pot face oricând diferența în orice meci al jocului. Trebuie să fim concentrați și să reușim să câștigăm. Încercăm să-i deschidem, să fim atenți la punctele lor forte și să reușim să înscriem. Cu toții ne dorim victoria. Avem două zile de recuperare în plus, acest lucru ar trebui să-l arătăm și pe teren. Sperăm să conducem jocul. 

Nu trebuie să luăm măsuri speciale doar pentru Budescu, au jucători foarte buni de play-off. Sper că am găsit punctele lor slabe.”

Cicâldău are o durere la genunchi, îl supără. Terenul nu a fost la standardele normale de disputare, a fost greu. Jocul a fost unul de luptă. Noi avem jucători tehnici care preferă să paseze. Într-un joc de luptă, adversarul a fost mai bun, ei așa s-au bazat.  Terenul ne-a dezavantajat. 

Nu am simțit o diferență în privința preparatorilor fizici. Este o distanță foarte mică între jocuri. Ei nu pot să implementeze un program pe un termen mai lung. Rolul preparatorilor în această perioadă este să ajute la refacere. Suntem  în continuare în discuții pentru aducerea de jucători. Avem experiența de sezonul trecut când am cumpărat și bilet de avion pentru un jucător și nu s-a mai urcat în el,” a mai declarat Corneliu Papură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *