Sebastian Mladen: „Fiind crescut la Craiova, de fiecare dată când merg acolo mă simt ca acasă”

Sebastian Mladen: „Fiind crescut la Craiova, de fiecare dată când merg acolo mă simt ca acasă”

Născut la Calafat, Sebastian Mladen are un sentiment aparte când joacă în Bănie, iar următoarea ocazie va fi mâine, de la ora 21:00, când Universitatea Craiova primește vizita Viitorului. 

Sebastian Mladen: „Fiind crescut la Craiova, de fiecare dată când merg acolo mă simt ca acasă”

La conferința de presă ce a prefațat meciul de pe stadionul „Ion Oblemenco”, Sebastian Mladen a declarat: „O să avem un nou meci greu sâmbătă împotriva unei echipe bune, dar trebuie să mergem la Craiova încrezători și să încercăm să scoatem un rezultat bun. Noi suntem optimiști și încrezători la fiecare meci, pentru că știm cum ne antrenăm, știm de ce este capabină această echipă.

Mergem la Craiova să jucăm și să încercăm să câștigăm. Noi sperăm ca ei să aibă și al patrulea eșec acasă, dar niciun meci nu seamă cu altul. Nu trebuie să ne luăm după statistică, trebuie să fim concentrați până la finalul meciului.

Am avut mereu meciuri frumoase cu ei, pentru că ambele echipe încearcă să joace un fotbal de calitate, ofensiv, dar sper ca sâmbătă să ieșim învingători. Fiind crescut la Craiova, de fiecare dată când merg acolo mă simt ca acasă. Am un sentiment aparte, dar asta nu o să mă afecteze”.

Născut în Craiova și fost junior al Școlii de Fotbal a lui Gică Popescu, Radu Boboc a spus că ambiția va face diferența: „Va fi un meci dificil, dar singurul gând cu care mergem la Craiova este să ne întoarcem acasă cu cele trei puncte. Am făcut câteva partide ok, de la meci la meci arătăm mai bine, dar avem nevoie de victorii pentru că punctele sunt importante.

Suntem o echipă care produce foarte mult fotbal, încercăm să jucăm cât mai ofensiv și sperăm să înscriem și la Craiova. În meciurile mari ambiția trebuie să facă diferența. Trebuie să mergem foarte concentrați și să ne punem în practică jocul. E o perioadă dificilă, dar toate echipele au acest program”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *