ZBURĂM CĂTRE ANTALYA, BODRUM SI HURGHADA

ZBURĂM CĂTRE ANTALYA, BODRUM SI HURGHADA

Noi destinații exotice pentru craioveni. Unul dintre cei mai mari turoperatori din România a lansat noi curse charter de pe Aeroportul Internațional din Bănie.

Turcia și Egiptul sunt surprizele cu care agențiile de turism partenere  vor să-i atragă pe oameni. Îmbarcarea către Hurghada, Antalya și Bodrum  se va face începând cu 1 aprilie, 2 iunie și respectiv 4 iunie. Reprezentanții turoperatorului promit că vor  aduce noi destinații și pentru perioada de iarnă.

Când vor avea loc cursele?

Zborurile charter către Egipt și Turcia vor fi operate de 3 companii aeriene diferite. Cursa Craiova – Antalya va avea loc între 2 iunie și 22 septembrie, iar îmbarcarea se va face în fiecare zi de miercuri. Pentru Craiova – Bodrum, decolarea este programată în fiecare zi de vineri, între 4 iunie și 10 septembrie. Zborul către  Hurghada se va face tot săptămânal, însă,  în fiecare zi de joi, între 1 aprilie și 20 mai.  Reprezentanții aeroportului dau asigurări că nu vor apărea probleme la îmbarcare. Parteneriatul cu turoperatorul se va desfășura în aceleași condiții ca în ultimii 3 ani.

Autoritățile din Dolj speră că astfel să-i  încurajeze pe cetățeni să zboare din nou, iar aeroportul din Bănie să ajungă la acelasi flux de pasageri precum în 2019, de peste 500 de mii de persoane.  O altă cursă către o nouă destinație din Europa va fi anunțată în perioada următoare.

Costuri

Pachetele turistice către aceste destinații pornesc de la 413 euro pe persoană pentru 7 nopți de cazare, masă inclusă, cu toate serviciile și taxele incluse, transfer dinspre și către aeroport și ghid turistic. În cazul în care zborurile vor fi anulate din cauza pandemiei de coronavirus, turoperatorul promite că va înapoia banii călătorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *