SECȚIE DE ARȘI LA SCJU CRAIOVA

SECȚIE DE ARȘI LA SCJU CRAIOVA

Secție nouă pentru tratarea pacienților cu arsuri grave. Se va întâmpla în Craiova,  la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Clinic Județean Nr. 1 din Bănie.

Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean, Cosmin Vasile. Autorizațiile necesare au fost emise deja de Ministerul Sănătății  și Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Secția pentru arși va fi amenajată în locul celor două săli de operație ale Unității de Primiri Urgențe din cadrul spitalului. Reprezentanții unității medicale sunt cei care au solicitat acest lucru. Investiția va fi realizată cu ajutorul fondurilor europene.

Autoritățile doljene vor investi aproximativ 5 milioane de euro pentru modernizarea și extinderea Unității de Primiri Urgențe a SCJU Craiova.

Cosmin Vasile – președinte CJ Dolj:

„ Există, așadar, toate premisele ca noua structură să devină funcțională într-un timp scurt, cu atât mai mult cu cât la nivelul spitalului se regăsesc deja aparatura și dotările necesare pentru amenajarea unei săli de operații și a primelor două dintre cele 4 rezerve destinate pacienților, care vor fi create aici“

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *